2011. május 3., kedd

Pásztortarhonya

Egy újabb igen remek és egyszerű étel. Nem lehet elrontani, főleg ha eleget iszunk hozzá. De alapjaiban igazi bográcsolós kaja. Így tehát értelemszerűen nyári estékre ajánlott. Mondjuk Norbi sokkot kapna tőle, de hát nem mindenki ápdétel.
Kolbászt, szalonnát, krumplit, hagymát össze-vissza vágjuk:


Szalonna lepirít, arra megy a hagyma, utána meg a tarhonya:

Közben lesnek az éhesek :)

Azutt bele a  kolbi, éshamár a lepirulási fázison túl estünk, akkor mehet rá a krumpli, meg a víz, ami épphogy ellepi. 

Amint összefőtt, ne felejtük el tálalni, lehetőleg mélytányérba, mer úgy kívánja. 
Bor, pálinka, sör, minden elfér mellé:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése