2011. március 3., csütörtök

Kókuszkocka

 Többféle móccer van, de a legbiztosabb, ha a kókusztalan kockákat készen kapjuk, mondjuk az anyósunktúl. Kipipálva. 

Ezutt csinálunk egy jó kis öntetet, például 10-10 deka vaj és cukorból, meg 3-4 evőkanál tejből, meg ízlés szerint macskás kakaóból. 10 deka cukrot így is ki lehet mérni. Eggyel kevesebb mosogatás:

NA ebbe mártogatjuk bele a kis kockákat:
Utána megforgatjuk egy erre a feladatra speciálisan előkészített tányéron lévő kókusztörmelékben, de olyan szuperszónikus sebességgel, hogy a brant ránkjön:

 És kész:
Mivel én dupla adagot csináltam az öntetből, ezért a maradékot összekevertem a megmaradt kókuszatomokkal, belehelyeztem egy darab alufóliába, vagy közkedveltebb nevén fóliába, be a hűtőbe és máris kész a tábla kókuszos csoki. Na e van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése